Így mutálódott Isten az új X-Men filmben
2016. május 02. írta: prominent

Így mutálódott Isten az új X-Men filmben

god.jpg

Az Apokalipszis tényleg elhozza a világvégét. Új, brutális és látványos jelenetekkel bővített featurette a tovább mögött!

Néhány újdonságot mutat az új videó az X-Men: Apokalipszis filmből. Az új videó az Oscar Isaac által életre hívott gonoszról, magáról a mutáns Istenről mutat közeliket. A Bryan Singer által rendezett film azt mutatja, hogy létezik egy ősmutáns, ami minden szuperképességet képes magába szippantani és ezzel aztán elpusztíthatatlanná válik.

Ez azonban nem tartja vissza a két ellentábor, de egy célért harcoló csapatot, hogy megküzdjenek vele a világ rendjének visszaállításáért. Merthogy Istenünk több ezer éves álmából felébredve kiábrándult lesz miután látja, mivé vált a világ, míg ő az igazak álmát aludta. Így kitör a háború!

Az X-Men: Apokalipszis, amiben James McAvoy lesz Charles Xaver, Jennifer Lawrence pedig Mystique, illetve Nicholas Hoult a Szörny, Ben Hardy meg Angyal, Oscar Issac lesz a főgonosz, akivel a többi mutánsnak kell harcolnia. Ami nem is olyan egyszerű, mert van egy nem elhanyagolható tény: az Isten halhatatlan.

A moziban május 27-től lesz látható.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr618681584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása