Benton doki a Vészhelyzetből lesz a Wolverine 3 gonosza
2016. május 05. írta: prominent

Benton doki a Vészhelyzetből lesz a Wolverine 3 gonosza

wolv3.jpg

Titokzatos szerepben tér vissza Eriq La Salle, aki Hugh Jackmannel fog összebalhézni. Részletek a tovább mögött!

Újabb szereplő csatlakozik a harmadik Wolverine filmhez. A 20th Century Fox alapján a Variety filmes szaklap úgy tudja, Eriq La Salle csatlakozik Hugh Jackmanhez, Patrick Stewarthoz és Boyd Holbrookhoz. A Vészhelyzet c. tv-sorozat sztárja egy gonosz bőrébe bújna.

A történetet illetően egyelőre csak pletykaszinten van tálalva. Azaz, hogy a sztori az Old Man Logan fonalát követné, bár erről még konkrétumok nincsenek, csak elég homályos utalások. Mindenesetre arra vonatkozóan is csak bizonyos szárnyasok csiripelések hallhatóak, hogy korhatáros besorolást kapna, tekintve milyen elképesztő siker volt a Deadpool film.

Eriq La Salle jelenleg a tévében ügyeskedik és lavíroz a színészkedés és rendezés között. Egy szerepben feltűnt a CBS tévé Stephen King: A búra alatt sorozatban, valamint több részt is rendezett az Egyszer volt, hol nem volt, a CSI: Cyber illetve a Lucifer sorozatban is.

A harmadik Wolverine filmet James Mangold rendezi David James Kelly forgatókönyve alapján. Jelenleg úgy van, hogy 2017. március 3-án kerül a mozikba.

-br-

Forrás: Variety

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr828688622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása