Vérszomjas kétéltű emberről szól A faun labirintusa rendezőjének új filmje
2016. május 05. írta: prominent

Vérszomjas kétéltű emberről szól A faun labirintusa rendezőjének új filmje

deltoro.jpg

Válogatott borzalmakat ígér a The Shape of Water című Guillermo del Toro filmje. Részletek tovább!

A Faun labirintusa, a Tűzgyűrű és a Bíborhegy stílusában lesz látható del Toro legújabb, hidegháború időszakában játszódó szörnyfilmje. Legalábbis erről szólnak a friss hírek. A természetfeletti elemeket előszeretettel filmjeibe csempésző ötvenegy éves rendező a hírek szerint a hidegháborús Amerikában, cca. 1963 környékén játszódó filmben amolyan Szépség és a szörny típusú történetet készül megvalósítani.

Elisa (Sally Hawkins) néma és takarítónőként dolgozik egy laboratóriumban, ahol egy kétéltű szörnyembert tartanak fogva. Amikor a nő beleszeret a szörnybe, úgy határoz, szomszédjával (Richard Jenkins) segítenek szabadon engedni. Ám a laboron túli világ sokkal veszélyesebbnek tűnik a lény számára, mint azt Elisa elsőre gondolta volna.

Del Toro imádja az ilyen fúziókat, amikor a valóságot természetfeletti elemekkel vegyítheti. Így aztán hihetetlenül kíváncsian várjuk, ebből az összetételből milyen eredményt tud hozni. Ismerve őt, válogatott borzalmakat kapunk. Ha még az idén elkezdik a forgatást, akkor a The Shape of Water c. filmet 2017-ben mutathatják be a mozik.

Forrás: The Tracking Board

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr388689256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása