Kikerült egy részlet az Alice Tükörországban filmből
2016. május 08. írta: prominent

Kikerült egy részlet az Alice Tükörországban filmből

alice.jpg

Így ismerkedik meg újra Alice a Kalapossal. Bolondos részlet, egy bolondos filmből. Íme egy rövid jelenet. Videó a tovább mögött!

Túl sok idő telt el, mióra Alice Csodaországban volt, nem is lehet a klasszikus nyúlüregen át zuhanni a más-világba. Most egy tükör szolgál átjárónak. De micsoda tükör. Amely mögött a dolgok sosem azok, amiknek elsőre látszanak. Tudja, de nem sejti ezt Alice is, amikor először fut össze a Kalapossal. Újfent be kell mutatkozniuk egymásnak.

A szereplő gárdában láthatjuk, hogy Mia WasikowskaJohnny DeppAnne Hathaway és Helena Bonham Carter korábbi karaktereikben térnek vissza, ugyanakkor új arcokként feltűnik Sacha Baron Cohen és Rhys Ifans.

A Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter szereplésével készült Alice Tükörországban című filmet június 2-től játszák a magyar mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr898697030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aleb19 2016.05.09. 17:41:47

eleg lassan keszult el... 2 eve jartam a forgatas helyszinen
süti beállítások módosítása