Csomó új kép érkezett a Setét torony filmből
2016. július 15. írta: prominent

Csomó új kép érkezett a Setét torony filmből

darktowerphotosheader.jpg

Produkciós és reklámfotók jöttek Stephen King regényének megfilmesítéséről. Vannak izgalmas infók is. Mind megosszuk. Részletek tovább!

A Sony Pictures kiadott néhány új felvételt a Setét torony című filmadaptációból, az Entertainment Weekly pedig leközölte, mi meg galériába rendeztük, úgy mutatjuk meg. Mert rendesek vagyunk. Azt láthatjuk, ahogyan az Idris Elba karaktere, a Harcos és a Tom Taylor alakította Jake Középfoldén és a Földön is jár.

Idris Elba egy Roland Deschain nevű harcost alakít és Matthew McConaghey pedig Randall Glagg is, azaz a Feketébe Öltözött Férfi. Hozzájuk csatlakozik Abbey Lee (Mad Max: A harag útja, Neondémon) mint a film női főszereplője, Tirana és Fran Kranz (Ház az erdő mélyén) mint Pimli, aki Randall Flagg jobbkezét fogja alakítani. További szerepekben láthatjuk Jackie Earle Haley-t (Watchmen: Az őrzők, Rémálom az Elm utcában), Katheryn Winnick-et (Vikingek) és Claudia Kiim-et (Bosszúállók: Az ultron kora).

A Setét torony könyvsorozatban Roland Deschain, Középfölde utolsó harcosa keresztül-kasul járja a posztapokaliptikus vidéket, hogy meglelje a titokzatos Setét toronyt, ami a téridő kontinuuma. Ám nem mindenki örül a létezésének, ezért valaki vagy valami aztán egy gonosz technológia segítségével akarja elpusztítani

Tudni kell, hogy a film nem igazán követi a könyvek történéseit, hanem egy szabadabb folytatásnak tekinthető, lényegében Roland utolsó életciklusára.

A Nikolaj Arcel által rendezett A Setét torony című filmet 2017. február 17-én mutatják be a mozikban.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr268892132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JimyMontana 2016.07.16. 05:48:15

A könyvsorozat nagy kedvencem. A filmsorozat egyre kevésbé érdekel.....
süti beállítások módosítása