Moana bébi a legcukibb dolog ma
2016. július 21. írta: prominent

Moana bébi a legcukibb dolog ma

moanajapan.jpg

A Disney mindig képes elbűvölni. Újabb animációs filmet készül moziba vinni. Vigyázat, túltolódik a cukiságfaktor. Új előzetes a Moana meséhez.

Elolvadtok, annyira aranyos kisvideót hozott a Disney a Moana animációs filmből, amit Japánban Moana and the Legend of the Sea címmel fognak vetíteni.

Három ezer évvel ezelőtt a legnagyobb tengerészek keresztül-kasul bejárták a hatalmas Csendes-óceánt és számos szigetet találtak Óceániában. Ám a millénium beköszöntével a felfedező körútjaik abbamaradtak és senki sem tudja miért.

Ekkor jön a képbe Moana, aki tiniként úgy határoz, hogy elsöprő lendületű tengeri kalandba vág, hogy megmentse a népét. Utazása során találkozik Maui félistennel, aki kalauzolja és vezeti a bizonytalan vizeken, hogy igazi felfedezővé váljon. Együtt átszelik a nyílt óceánt egy akciódús utazás során, ahol különféle vízi szörnyek és egész idő alatt Moana az ősei után kutatott, hogy aztán a végére felfedezze azt, amire mindig is vágyott: hogy hová tartozik.

A Kiss hableány filmért is felelős Ron Clements és John Musker rendezi a Moana című animációs rajzfilmet, amit november 23-tól játszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr668905168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása