Jövőre Budapestet is letarolnák a dinoszauruszok
2016. július 22. írta: prominent

Jövőre Budapestet is letarolnák a dinoszauruszok

13838534_1358783174136100_387076606_o.jpg

Magyarországon foroghat a Jurassic World folytatása. Akár a Lánchídon is végigtrappolhatna egy T-Rex. Részletek tovább!

Hamarosan idomított velociraptorok és zsarnokgyíkok lephetik el a magyar fővárost, ha sikerül Magyarországra hozni a Jurassic World film folytatását. Erről is érkezett néhány infó az alkotóktól. Annyit tudni, hogy nem Colin Trevorrow fogja rendezni a folytatást, átadta a stáfétát, mivel az időtájt éppen a messzi messzi galaxis történetével lesz elfoglalva, ő lesz a direktora a Star Wars kilencedik filmjének.

A Jurassic World 2-t bár Trevorrow és Derek Connolly jegyzi, de a rendezést J. A. Bayona-nak adták, aki egy interjúban mesélt a folytatásról. Abban azt is megemlíti, hogy hol és milyen formában képzeli el a forgatást. Azt mondja, eredetileg forgatási helyszínként Spanyolországot képzelte el, de a magas adók miatt nem valószínű, hogy oda viszik a szuperprodukciót, ellenben Málta és Budapest is felmerült lehetséges helyszínként.

nublarhawaii.jpg

Most a jurassicoutpost.com (ami a hivatalos oldal) arról ír, hogy a Jurassic World 2 filmben ismét a sziget (is) kapna fontos szerepet, és ezért a forgatás 2017. februárjában Hawaii-n történne, de a rendező szerint "elképzelhető, hogy a világ más városaiban is felbukkannak a dinók". A forgatás egyébként Londonban is zajlana, feltehetően a Pinewood Studiosban, de ez még változhat. Londonban folyik a dizájnolás és a storyboard készítése, ezt az egyik producer Frank Marshall nyilatkozta. A hivatalos twitter oldalukon egyébként számos érdekesség található.

Használják az 'Ancient Futures' (eljövendő ősidők?) munkacímet és jött egy promó poszter is.

jurassic-world-2-poster-1-e1466525147469.jpg

A történetet illetően sokféle infó kering, és mind a stúdió környékéről és az alkotóktól. A rendező úgy fogalmazott, hogy a forgatókönyv lényegében egy korábbi Jurassic Park-os idézet továbbgondolása. Amit a Sam Neil által alakított Alan Grant mondott: "A dinoszauruszokat és az embert, e két fajt mintegy hatvanöt millió év evolúciója választja el, majd pedig hirtelen újra egyesítjük őket. Kinek van a lehető leghalványabb fogalma arról, ettől mit várhatunk?"

A szereposztásról se tudunk még sokat, csak azt, hogy Chris Pratt dinóidomárként tér vissza, és ismét a park igazgatóját alakítja Bryce Dallas Howard.

jwr.jpg

A Frank Marshall és Steven Spielberg producerkedése alatt megvalósuló Jurassic World folytatását 2018. június 22-én küldik a mozikba.

Egyébkét a Jurassic World elképesztő sikert ért el a mozik kasszájánál, világszerte több mint 1,6 milliárd dollárt hozott.

-br-

fotó: mach gábor felvételének felhasználásával

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr338907516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kunhallmi Agnes 2016.07.23. 17:40:29

"Magyarországon forog­hat a Jurassic World folytatása "

Ez hulyeseg, nalunk nem is elnek dinoszauruszok.
süti beállítások módosítása