Katonásdit játszik a One Direction tagja
2016. augusztus 05. írta: prominent

Katonásdit játszik a One Direction tagja

dunkirk.jpg

Christopher Nolan második világháborús drámájában szerepel. Egy csomó sztár is a fedélzeten. Megjött a Dunkirk előzetese.

Hangulatos videós ízelőt kapott a Csillagok között és a Sötét lovag trilógia rendezőjének új, háborús drámája. A Dunkirk filmben több száz brit és szövetséges katona csapdába esik, körülveszik ellenséges erők eg parton, így a tengerre kényszerülnek. A szereposztás meglehetősen parádés, hiszen Kenneth Branagh (Valkűr), Mark Rylance (A Kémek hídja), Cillian Murphy (Eredet), James D'Arcy (Felhőatlasz) illetve Tom Hardy (A visszatérő) mellett új arcokat is látni, mint az ITV-s HIM drámában feltűnt Fionn Whitehead-et, de szerepel a '71 című brit katonás thriller egyik szereplője, Jack Lowden, valamint Aneurin Barnard a Citadella című pszicho-horrorból, illetve a One Direction egyik tagja, Harry Styles.

A Warner Bros. Pictures által gondozott Dunkirk című film érdekessége, hogy IMAX 65mm-re, 70mm-re illetve 35mm-re is adaptálják, így számos spektrumban bemutatható lesz. A producerkedést Nolan mellett szokásosan Emma Thomas vállalta, a tervek szerint 2017. július 21-én kerül a mozikba.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr388954854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása