Véresen brutális lesz a Mortal Kombat film
2016. augusztus 11. írta: prominent

Véresen brutális lesz a Mortal Kombat film

mk.jpg

Izgalmas hírek érkeztek a pc-s játék filmadaptációjához. Véresen brutális lesz, amit még nem láttunk filmen. Nem fogják elsietni.

Már a Démonok között második részével bizonyított James Wan lesz ugye a Mortal Kombat öldöklős pc-játék filmadaptációjának a producere és ő az IGN-nek beszélt a New Line Cinema és a Broken Road égisze alatt megvalósuló akciófilmről.

"Még mindig kotyvasztjuk. Alapjában véve a projekt nagyon ígéretes és a játék hagyatékát gyerekként nagyon imádtam. A játékokon túllépve még a filmeket is élveztem. Úgy, ahogy voltak." - fogalmazott Wan.

mkx-scorpion-brjpg-d28f76_1280w.jpg

Hozzátette, hogy egyelőre még ötletelnek és semmit sem akarnak elsietni. Ami fontos lesz még, hogy a karakterekre helyezik a hangsúlyt illetve ihletként a Sárkány közbelép című Bruce Lee főszereplésével készült 1973-as akció-thriller szolgál.

Egyelőre sem az akciókoreográfus neve nem ismert, bár korábban úgy volt, hogy leszerződtetik Kevin Tancharoent, aki a Mortal Kombat: Legacy c. népszerű websorozat vezetőjét, azonban ő maga elárulta, nem fog benne részt venni. Igaz, az még 2013-ban volt. Még rendezője sincs az új mozinak.

mortal-kombat-x-dragon-logo-wallpaper.jpg

Az első Mortal Kombat harcos videójátékot a Midway Games fejlesztette és 1992-ben dobta piacra. A történet szerint különféle harcosok egymással harcolnak, majd pedig a záróeseményen küzdenek meg. Számos folytatást megélt, és tavaly jött ki a Mortal Kombat X.

A websorozat mellett két Mortal Kombat film készült. Az elsőt, amit egyszerűen Mortal Kombat címmel illettek, Paul W.S. Anderson rendezte és 1995-ben került a mozikba. Azt követte két évvel később a folytatás a Mortal Kombat 2: A második menet, ami aztán két tv-sorozatba olvadt: az egyik a Mortal Kombat: Defenders of the Realm című animációs illetve az élőszereplős Mortal Kombat: Konquest című tv-sorozat volt. 1996-van Jeff Rovin tollából pedig Halálos küzdelem címmel regény is megjelent.
Az új Mortal Kombat filmben egy férfi főszereplőről fog szólni, aki belemélyed az interdimenzionális tornába, és aki kezd rájönni valódi potenciáljára. A forgatókönyv a Legacy alcímű websorozat írójától Oren Uzieltől illetve a Feláldozhatók valamint a Godzilla szövegkönyvéért felelős Dave Callahamtől származik.

-br-
forrás: ign

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2510261850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agarik 2016.08.12. 08:30:13

Az MK:Conquest volt NEM MK:Konquest. Kellene nektek egy lektor/tényellenőrző.

PS: A szövegkönyvíró neve gázul cseng, de legalább nem 6 hét alatt dobják össze mint a Suicide Squadot.
süti beállítások módosítása