Egy szadomazo mamipornó még sosem volt ilyen sötét
2016. szeptember 13. írta: prominent

Egy szadomazo mamipornó még sosem volt ilyen sötét

fifty.jpg

Anastasia és Christian ezúttal még jobban belemerülnek a szexbe. Sötét titkokkal, kegyetlen büntetésekkel és zuhanyzós szeretkezésekkel. Megjött a Sötét ötven árnyalata trailere!

A Universal nyilvánosságra hozta a Sötét ötven árnyalata filmjének előzetesét. Jamie Dornan és Dakota Johnson ismét visszatérnek szerepeikbe, azaz Christian Grey és Anastasia Steel újfent enyelegnek és évődnek. Aki ismeri E L James azonos című könyvét, az pontosan tudja, mire számíthat.

sh2.jpg

Íme a hivatalos könyvismertető:

A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál.
De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni.
Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott „Ötven árnyalatának” szívszaggató múltjáról.
Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.

sha.jpg

A James Foley által rendezett trilógia második része 2017. február 10-én kerül a mozikba, a folytatás 2018-ban érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3911702767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása