Kiszivárgott a készülő Viszkis film néhány részlete
2016. szeptember 15. írta: prominent

Kiszivárgott a készülő Viszkis film néhány részlete

viszkis5.jpg

Megszólal Ambrus Attila és az őt alakító Szalay Bence is. Werkfilm a tovább mögött!

Nagy izgalommal várjuk, mit tud kezdeni Antal Nimród az Ambrus Attila, azaz a Viszkis bankrabló történetével. Az eddigi hírek kecsegtetőek és számos izgalmat ígérnek. Ezúttal egy werkfilm részlet került ki, amiben láthatunk néhány jelenetet az 1,1 milliárd forintos állami támogatásból készült filmből, és megszólal maga a Viszkis is. Ambrus elmondja, tetszik neki, amit eddig látott, és maga is megrémült néhány jelenet láttán.

viszkis4.jpg

Szalayn kívül további szerepekben Schneider Zoltánt, Csuja Imrét, Gazsó Györgyöt, Oszter Sándort, Klem Viktort és ifj. Vidnyánszky Attilát láthatjuk.

viszkis.jpg

Antal Nimród pedig korábban úgy nyilatkozott, reményei szerint jövő tavasszal sikerül bemutatni a filmet, ám az is elképzelhető, hogy végül csak 2017 őszén kerül a mozikba.

viszkis3.jpg

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9711709693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rnz 2016.09.16. 11:14:39

Kiszivárgott? :D
Hinnye, de Blikk kategóriás címadás...
süti beállítások módosítása