Rejtélyes szereplő a Jurassic World folytatásában
2017. március 08. írta: prominent

Rejtélyes szereplő a Jurassic World folytatásában

jw2headergirl.jpg

Titokzatos karaktert mutattak meg a dinós film készítői. Egy kislány, akit Lucynak hívnak. Elindultak a találgatások.

Meglehetősen rejtélyes fotón mutatott meg J.A.Bayon rendező twitterén, hogy ki szerepelhet a Jurassic World folytatásában. Egy kislányról van szó, akit korábban Lucynak neveztek. Netán köze lehet a legismertebb előemberhez, akit szintén ezzel a névvel illettek? Mindenesetre felettébb érdekes.

jwphoto.jpg

Történetét tekintve egyelőre nincs konkrétum, csupán itt-ott elejtett infomorzsákat találni. Ami biztos, hogy Trevorrow korábban felfedte, hogy az alaptörténetet az eredeti Jurassic Park filmben a Sam Neil által megformált Alan Grant egyik idézete ihlette: "Dinoszauruszt és az embert 65 millió év evolúciója választja el, amit most hirtelen összeengedtek. Hogyan lehetünk képesek a legkisebb mértékben is elképzelni, mit várhatunk?"

"Minden történet más és szükséges megtalálni a történet lényegét, amelyet a vászonra vetíthetsz. - fogalmazott Bayona. - A Jurassic World folytatása a filmkészítők közreműködéséről szól, nemcsak Colin Trevorrow, hanem Steven (Spielberg) és Frank Marshall is jelentősen hozzájárul. Ez az ugyannyira az ő gyermekük, mint az enyém. Ez inkább a nézőpontok ütköztetésről-megosztásról szól, amiből kiserken a történet. Mégis, ahogyan a történetet elmesélni kívánom az jóval személyesebb. Úgy vélem, ezáltal sokkal több kerül belőlem a filmbe."

Ami a szereplőket illeti, megerősítést nyert, hogy visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard illetve feltűnik Toby Jones, Justice Smith, Rafe Spall illetve Ted Levine, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin és James Cromwell. A produceri feladatokat Frank Marshall és Steven Spielberg látják el, és a tervek zerint 2018. június 22-én érkezik a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7012323859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.09. 10:48:52

Nem tűnik a kiscsak ősembernek... viszont a "triceratops" koponya is elég furi, amit néz. Jó tüskés, de nem túl realisztikus és nagyobb is, mint kéne. Lehet, hogy újabb génkísérlet, mint az a fehér ragadozó dino?
süti beállítások módosítása