Milyen titkos kapcsolata van Robert Pattinsonnak?
2019. szeptember 09. írta: prominent

Milyen titkos kapcsolata van Robert Pattinsonnak?

light_5.jpg

Rejtélyes szigeten halálfélelmet okozó szörnyűségekkel kell megküzdenie. Vele van Willem Dafoe is. Megérkezett a The Lighthouse új előzetese.

Antik és fekete-fehér képekkel borzolja majd a kedélyeket az októberben érkező The Lighthouse, amelyet fantasy horrorként aposztrofál Robert Eggers (A boszorkány) rendező, aki 35mm-es filmre forgatta a történetet, s ezzel a technikával a múlt század huszas és negyvenes éveinek hangulatát idézik meg.

light_3.jpg

A történet 1890-ben Új-Skóciában játszódik, Thomas Wake (Willem Dafoe), egy idősebb világítótorony-őr aki Ephraim Winslow-val (Robert Pattinson) teljesít szolgálatot az Isten háta mögött, azaz ott, ahová a fény se nagyon jut el. Sötét és komor a magány, de a barátság némi fényt visz az egyhangú napokba. Vagy mégsem? Mert az emberi bizonytalanságok ébredésével egy egészen más dolog is világra kerül. Vajon mit rejteget számukra a sziget és sikerül-e túlélniük?

A 110 perces filmet Magyarországon szeptember 14-én a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon fogják először vetíteni.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8815054914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása