Nem adja fel egykönnyen Daniel Craig
2019. december 07. írta: prominent

Nem adja fel egykönnyen Daniel Craig

ntd.jpg

Nincs idő meghalni címmel jön az új Bond-film. Megérkezett az előzetes.

Újra bevetésen van a 007-es ügynök, mint szuperkém, akit ezúttal is Daniel Craig alakít. A No Time to Die (Nincs idő meghalni) immár a 25-ik Bond-mozi. Craig mellett visszatér Ralph Fiennes mint M., Lea Seydoux mint dr. Swann, akit a Spectreban is láthattunk, de Naomie Harris mint Moneypenny, Ben Whishaw mint Q, illetve Rory Kinnear pedig Bill Tannerként, míg Jeffrey Wright meg Felix Leiterként lesz látható.  Egyebek mellett feltűnik Dali BenssalahBilly MagnussenAna De Arma, illetve David Dencik lesz Waldo, valamint Lashana Lynch és Rami Malek, aki meg Safin-t alakítja.

A Cary Joji Fukunaga által rendezett új Bond-filmet 2020 áprilisától lehet megtekinteni a mozikban. A Spectre világszerte több mint 800 millió dollárt hozott.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr615342528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása