Magas kék lények nagy inváziója várható
2016. április 15. írta: prominent

Magas kék lények nagy inváziója várható

avatar01.jpg

Mi is belekékülünk a sok Avatárba. James Cameron bejelentette, legalább négy folytatást tervez. Felrobbant az internet. Részletek a tovább mögött!

Bár a hihetetlen sikerű Avatar film folytatásáig még nagyon sokat kell aludni, James Cameron rendező a n'avik világának megalkotója teljesen fellelkesült volt. Nyilván közrejátszott ebben Stephen Hawking bejelentése is, miszerint okostelefon-nagyságú nanorobotokat küldenénk az Alfa Centaury csillaghoz, kutatás céljából.

022-avatar-theredlist.jpg

Nos, Cameron már nem felfedezi, hanem megalkotta a maga kis, paradicsomi világát, amibe bekerül az ember és a mohóság háborút indított a békés és a természettel szimbiotikus kapcsolatban élő három méter magas, kék és térdhajlatig érő farkú lények ellen. Ez volt az első részben.

avatar.jpg

Azóta felötlött benne két folytatás lehetősége, de mivel négy forgatókönyvíróval dolgozik és a világ legjobb művészeivel és dizájnereivel, úgy döntött, nem áll meg két folytatásnál.

Ennek következtében Avatar-dömping várható a mozikban. Az első rész folytatását 2018-ban tervezik mozikba küldeni és azt követően 2020-ban, 2022-ben illetve 2023-ban karácsonykor is érkezne egy epizód Pandora bolygó lakóinak és megszállóinak történeteiből. Külön történetekként is megállják a helyüket, azonban együtt alkotnak majd egy sagát.

Forrás: Variety

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr778630084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása