Szemnyaló gekkóval Elsa a jégvarázslat nyomába ered
2019. október 14. írta: prominent

Szemnyaló gekkóval Elsa a jégvarázslat nyomába ered

frozen25d684251515c9.jpg

Pusztulás és világvége fenyeget a Frozen második részében. Megérkezett a nemzetközi előzetes, amely több titokra derít fényt. A tovább mögött!

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz. – írja a film hivatalos szinopszisa.

A Frozen 2 eredetijében ismét Kristen Bell, Idina Menzel és Josh Gad valamint Sterling K. Brown hangját hallhatjuk, ahogyan Evan Rachel Wood is megszólaltat egy karaktert.

A Jennifer Lee és Chris Buck rendezésében megvalósuló animációs filmnek Peter Del Vecho a producere, aki Oscar-díjas dalszerzőkkel, azaz Kristen Anderson Lopez-zel és Robert Lopezzel dolgozott.

Magyarországon november 21-én kerül a mozikba.

A Jégvarázs első része 2013-ban érkezett a mozikba és minden legsikeresebb animációs filmjévé nőtte ki magát és abban az évben a mozik pénztárában is nagy bevételt termelt, világszerte több mint 1,2 milliárd dollárt hozott. Jó szerepelt a kritikusok és a nézők körében, megkapta a legjobb animációs filmnek járó Oscar-t, s a Let it Go (Legyen hó!) pedig szintén elhozta az aranyszobrot. Mi több, a Billboard 100-as slágerlistán felkerült a legjobb 5-be.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr6215222962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása