Kiskorúakkal szexelő politikusok egy szlovák filmben
2020. január 10. írta: prominent

Kiskorúakkal szexelő politikusok egy szlovák filmben

sees.jpg

Nem voltak idegbajosak az alkotók, aktuális témákról titokban forgattak. Durva és kegyetlen valóságot tártak fel. Itt a Disznó című film előzetese.

Nem finomkodnak a szlovákok, ha a saját valóságukról kell filmet forgatniuk. Így volt ez a szlovák gárdistákról szóló film esetében is, ami rendkívüli nemzetközi sikert ért el, és azt is nevezték az Oscarra.

6053681_1200x.jpeg

Újabban pedig a Disznó (Sviňa) című film fogja borzolni a kedélyeket, az előzetes alapján korrupt politikusokról, fehérgalléros bűnözőkről, maffiózókról, emberkereskedőkről fog szólni. A Soltész Árpád újságíró azonos című könyvén alapuló történet éles valóságképet tár a nézők elé. Olyan világba kalauzol, ahol magas pozíciókban lévő bűnözői csoportok szövetkeznek még a maffiával is, hogy hatalmukat megtartsák. Politikusok, akik nem átallnak a legkegyetlenebb módszerekhez nyúlni, hogy egy kis vagyonhoz jussanak. Ehhez pedig kormánytagok, rendőrök, bírók asszisztálnak.

novinar-ondrej-a-asistentka-emmi-_foto-_ukasz-wojciechowski-550x330.jpg

Olyannyira nem verték nagydobra az egészet az alkotók, hogy titokban forgattak Pozsonyban, Nyitrán, Trencsénben, Somorján és a közeli helyeken.

adfd134e-5eb0-4315-8a9c-2efefa1b11fd.jpg

Kíméletlen maffiózó szerepében Jozef Vajdát lehet látni, de feltűnik Daniel Heriban, Marko Igonda, Diana Mórová, illetve Gabriela Marcinková, valamint Dana Droppová, Petra Dubayová és Andrej Remeník.

herec-jozef-vajda-na-zabere-z-filmu-svina-clanokw.jpg

A filmet Mariana Čengel Solčanská és Rudolf Biermann írta és rendezte, a szlovák mozikban február 6-tól lesz látható.

Borka Roland

fotók: cinemart

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5115402734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koronaherceg 2020.01.12. 05:51:40

Hogy a lófasz járja át azt a rücskös seggüket...Ó genyó!!

David Bowman 2020.01.12. 15:53:53

Csak akkor nézem meg, a balosok/ződek/liberósok a gonosztevők. Jaa, olyan film nincs.
süti beállítások módosítása