Egy csomó kép az új Star Wars filmből
2016. április 07. írta: prominent

Egy csomó kép az új Star Wars filmből

lepegeto.jpg

Érkezett egy jó nagy adag fotó az új Csillagok háborúja filmből. Összedobtuk galériába. Közel negyven fotó. Lessétek!

A mai nap érkezett a Walt Disney Pictures valamint a Lukasfilm gondozásában a Rouge One: A Star Wars Story film előzetese, amit a Good Morning America műsorban mutattak be.

Felicity Jones (A mindenség elmélete) vezeti a magyarul a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet címet viselő filmben, amiben szerepel még Diego Luna (Milk, Ölni kíméletesen), Ben Mendelsohn (“Bloodline,” Mississippi Grind), Donnie Yen (Jíp Man, Penge 2), Jiang Wen (Let the Bullets Fly, Devils on the Doorstep), Forest Whitaker (Az utolsó skót király), Mads Mikkelsen (“Hannibal,” Casino Royale), Alan Tudyk (“Firefly”) illetve Riz Ahmed (Négy oroszlán).

A történetről nem sok konkrétumot lehet tudni, csupán annyi világos, hogy lázadók egy csoportja ellopja az első Halálcsillag tervrajzait. Bemutató december 15-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr828576332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása