Pofás karácsonyi mesével debütál a Netflix
2019. október 08. írta: prominent

Pofás karácsonyi mesével debütál a Netflix

klauska.jpg

Első animációs filmjét mutatja be a streamingszolgáltató, Oscarra hajaz. Megjött a Klaus előzetese. Részletek a tovább mögött!

Jókor, jóidőben és kellemes karácsonyi témájú animációs filmmel rukkol elő a Netflix. A Klaus a karácsony ikonikus alakjának eredetét tárja a néző elő.

Amikor Jesper, a postai akadémia legrosszabb tanulóját az Északi sarkkör egyik fagyott szigetére száműzik, ahol azt észleli, a helyiek alig akarnak leveleket küldözgetni. Már-már feladná, amikor hirtelenjében rátalál Alva-ra, egy helyi tanárra és Klausra, egy titokzatos ácsra, aki egy kézműves játékokkal megpakolt kunyhóban él. Ezek a valószerűtlen barátságok újra nevetéssel töltik meg Smerensburg-ot, amely újra összehozza a szomszédokat a varázslatos hagyomány lelkületében.

klaus-santa.jpg

A mesés komédia jellegzetes kétdimenziós technikával készült, de alkalmazkodik a huszonegyedik század igényeihez. A retro stílus kissé a Disney-re hajaz, az illusztratív és kézi rajzolása miatt, ám érdekes fényt és textúrákat kaptak.

klaus-sergios-pablos-7.jpg

A Sergio Pablo (Gru) rendező által november 15-én a Netflixen bemutatandó Klaus című animációs film eredetijében J. K. Simmons (Pókember: Idegenben), Jason Schwartzman (Scott Pilgrim a világ ellen), Rashida Jones (Spies in Disguise), Joan Cusack (Rocksuli), Norm Macdonald (Dr. Dolittle) és Will Sasso (A dilis trió) hangján szólaltnak meg a szereplők.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2115209308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása