Új magasságokba emel az új Top Gun film
2019. december 16. írta: prominent

Új magasságokba emel az új Top Gun film

top-gun-maverick-trailer.png

Tom Cruise legjobb barátja fiát istápolja. Megjött az Maverick alcímű film előzetese.

Szédületes légi élet-halál harccal, káprázatos felvételekkel, látványos akciókkal, némi nosztalgia-faktorral, jónővel, nemzetieskedéssel és szokásos farokméregetéssel érkezik a nyolcvanas évek legjelentősebb harci repülős eposz folytatása, a Top Gun: Maverick.

Modern korba ágyazták a készítők a korábbi történet folytatását. Maverick, vagyis Pete Mitchell (Tom Cruise) immáron oktatóként tér vissza a harci repülők bázisára, és szárnyai alá veszi Bradley Bradshaw-t (Miles Teller), egykori jóbarátja, Nick „Goose” Bradshaw fiát. A filmben feltűnik még Jon Hamm, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Glen Powell és Ed Harris is.

A Peter Craig, Justin Marks és Eric Warren Singer tollából származó történetet Joseph Kosinski viszi vászonra. A Top Gun: Maverick film 2020. nyarán érkezik a mozikba.

top-gun-maverick-poster-planes-407x600.jpeg

Az Egyesült Államok Légi Haditengerészet alakulata életének bemutatása 1986-ban Top Gun címen hódította meg a világot. A Tony Scott által rendezett, Cruise mellett Kelly McGillis, Anthony Edwards és Tom Skerritt főszereplésével készült film Oscar-díjat nyert a legjobb eredeti dal kategóriájában. Ikonikussá vált a Berlin által előadott Take My Breath Away című szerzemény. 2015-ben az Egyesült Államok Kongresszusának Könyvtára a Nemzeti Filmjegyzékébe emelte, mint a „kulturálisan, történelmileg illetve esztétikailag fontos” mozgóképalkotást.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3315354622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása