Régi jó ismerősöket láthatunk az új Jurassic World filmben
2019. szeptember 25. írta: prominent

Régi jó ismerősöket láthatunk az új Jurassic World filmben

16-jurassic-world-3.jpg

Még utoljára lesz futás és sikítás az egykori szereplőkkel. Véget ér a dinós filmsorozat.

Steven Spielberg megreformálta a filmgyártást az 1993-as Jurassic Park filmmel, amely számos melléktörténetet ihletett, és a sorban az új trilógia - amelynek utolsó fejezetéhez készülődnek - beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Már a Jurasic World második részénél felmerült, hogy az egykori szereplőket szívesen látnák a rajongók, azonban csupán Jeff Goldblum mint Ian Malcolm volt látható egy nyúlfarknyi szerepben. Az új részekben főszereplőt alkotó Bryce Dallas Howard korábban elhintette, hogy elképzelhető, Laura Dern és Sam Neill is visszatérhet. Immár hivatalos megerősítés is érkezett a Universal Pictures és az Amblintól. Mindannyian visszatérnek tehát a Jurassic World 3 című filmben. Chris Pratt is, természetesen.

A Jurassic World 3 filmet ismét Colin Trevorrow rendezi Spielberg producerkedése mellett, a direktor és Emily Carmichael forgatókönyve alapján.

A történetről egyelőre semmit nem tudni, bár némi útmutatót adhat a napokban bemutatott rövidfilm, Battle at Big Rock, amely online is megtekinthető, s amelyben egy család egy dinóharc kellős közepén találja magát sátorozás közben. Ez már tényleg az őslények világa is. Vajon újra kihalnak, vagy pedig az emberekkel közösen fognak békében élnek a világban? Lényegében erre lehet leginkább számítani az utolsó epizódban, aminek premierje 2021. június 11-én várható.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9315163418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása