Íme egy Jurassic World rövidfilm
2019. szeptember 16. írta: prominent

Íme egy Jurassic World rövidfilm

vlcsnap-2019-09-16-21h11m42s920.png

Elérhető lett a Jurassic World: Bukott birodalom filmjének utózöngéje.

Immár online is megnézhető a Battle at Big Rock című film. Alig egy évvel járunk a Jurassic World: Bukott birodalom eseményei után, amikor is egy oaklandi család a Big Rock Nemzeti Parkban kempingezik, alig húsz kilométerre attól a helytől, ahol a film történései zajlottak, és összetűzésbe kerülnek a dinókkal. A nyolcperces rövidfilmet Colin Trevorrow rendezte, a főbb szerepekben pedig André Holland (Holdfény), Natalie Martinez (Az utolsó műszak), Melody Hurd és Pierson Salvador gyerekszínészek. Az Emily Carmichael (Tűzgyűrű: Lázadás) forgatókönyvéből készült film.

A rövidfilmben feltűnik két, az eddigi filmekben, mindezidáig nem látott dínófaj: az akár 5 méteresre is megnövő Nasutoceratops, illetve minden idők legikonikusabb őslénye, azaz egy felnőtt Allosaurus. A nyolcperces rövidfilmnél érdemes a stáblista közti jeleneteket is megtekinteni, ez lehet az új film iránya.

vlcsnap-2019-09-16-21h09m27s934.png

Egyébként készül a Jurassic World 3, ami várhatóan 2021-ben kerül a mozikba, és minden lesz benne, amit a dinós filmekben bírunk. A szereplőket illetően nem sok infó van, inkább pletykák, hogy Jeff Goldblum (aki rövid ideig a Bukott birodalomban cameo-szerepet vállalt) visszatér, és talán Laura Dern valamint Sam Neill is feltűnhetnek és az egész felett továbbra is Steven Spielberg fog bábáskodni.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2015109746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása