Lélegzetelállító Sam Mendes 1917 filmje
2019. október 06. írta: prominent

Lélegzetelállító Sam Mendes 1917 filmje

1917f.jpg

Nemcsak "egysnittes" a film, hanem nagynevű sztárok is szerepelnek benne. Megjött az előzetes! Részletek a tovább mögött!

Világháborús alkotással tutira lehet menni, főleg, ha azt kellőképpen kidolgozottan teszik. Ugyan, szinte már mindent elmeséltek a világégésekkel kapcsolatosan és rendhagyóan is megközelítették a témát, ám úgy látszik, mindig akad valami, amivel felkelthető az emberek érdeklődése. Sam Mendes, a James Bond-os Skyfall rendezője gondolt egy nagyot - tényleg - és lényegében vágás nélkül mesél el mozgóképekben egy első világháborús történetet.

A remény egy veszélyes dolog!

Az 1917 a legforróbb időszaka volt a háborúnak, s éppen akkor két brit katona, Schofield (a Captain Fantasticból ismert George MacKay) és Blake (a Trónok harcából Dean-Charles Chapman) egy látszólag lehetetlen küldetésre vállalkozik. Az idővel való versenyben kell egy üzenetet eljuttatniuk az ellenséges területeken lévő csapataikhoz, amivel megállíthatják a legnagyobb öldöklést, ami akár többszáz katona halálát okozhatja - köztük Blake testvéréét. Az ígéretek szerint a világháború szörnyűségeit testközelből szemlélhetjük, "úgy, ahogyan eddig még sohasem".

A Sam Mendes által rendezett 1917-ben olyan sztárok is szerephez jutottak, mint Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Colin Firth (Mary Poppins visszatér), Richard Madden (Trónok harca) és Mark Strong (Shazam!). Az 1917 című háborús film Amerikában még az idén, a világ többi táján pedig 2020. január 10-től kerül a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3515201564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása