Megtollasodott Will Smith
2019. szeptember 28. írta: prominent

Megtollasodott Will Smith

spie.jpg

Ehhez pedig Spiderman azaz Tom Holland kellett. Megjött a Spies in disguise animációs film új előzetese.

Mi lehetne mókásabb, mint hogy Will Smithből galamb lesz, miközben nagynevű kémet alakít a Spies in disguise című animációs filmben. Lényegében – mert a többi csak jópofa körítés – ezt a témát járja a 20th Century Fox legújabb animációs kémakciós komédiája, amiben Smith (Men in Black) mellett Tom Holland (Pókember) és Karen Gillan (Bosszúállók: Végtelen háború) is adja a hangját.

Minden idők legjobb kéme Lance Sterling (Smith), akinek sikerességéhez hozzájárul a menősége, a sármja és tökéletes kém-képességei, amikkel képes megmenteni a világot. És ezt senki más nem csinálja nála jobban. Ennek majdnem ellentéte Walter (Holland), aki ugyan nagy koponya, azonban nem túl barátkozós típus. Viszont feltalálói mivolta sokszor elég érdekes techmütyüröket képes létrehozni és mindig valami újdonságon agyal. Ezek közül többet is használ Lance a küldetésein.

Csak aztán valami félremegy, s hirtelen Walter és Lance egymásra lesznek utalva, miközben Lance éppen madárrá változik. De ha nem tanulnak meg egymással dolgozni mint egy csapat, akkor az egész világ megsemmisül.

A Spies in disguise a Fox Animation gyártásában valósul meg a Blue Sky Studios és a Chernin Entertainment hathatós közreműködésével, s a mesét Lucas Martell Pigeon: Impossible rövid animációs filmje ihlette és idén karácsonytájt érkezik a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5715180568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása