Már Robert Downey Jr. is ért az állatok nyelvén
2019. október 13. írta: prominent

Már Robert Downey Jr. is ért az állatok nyelvén

dolittle-robertdowneyjr-jail-700x326.jpg

Eddie Murphy nyomdokaiban jár az egykori Vasember. Vadállatokkal parolázik a Dolittle című filmjében. Megjött az előzetes!

Felesége halála óta dr. John Dolittle (Downey), Anglia híres állatorvosa elzárva él a Dolittle Birtok magas falai között, csupán állatok veszik körül, akikkel cseverészni szokott. Ám miután az ifjú királynő (Jessie Buckley, Wild Rose) halálosan megbetegszik, Dolittle-ra egy lehetetlen feladat vár: gyógyírt keresni egy titokzatos szigetre utazva, ahová különféle élőlények kísérik.

Vele tart egy önjelölt tanonc (Harry Collett, Dunkirk) és egy dühös gorilla, egy lelkes de „túlmadaras” kacsa, veszekedő és cinikus strucc-páros és egy vidám jegesmedve, valamint egy keményfejű papagáj, aki Dolittle tanácsadója és bizalmasa.  

A Stephen Gaghan által rendezett filmet az Alice Csodaországban alkotói hozzák el a mozikba, az eredeti hangokkal sztárparádét felvonultató Dolittle 2020 január 17-től lesz látható a mozikban.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr6015221222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása