Nolan filmjére fáj a foga a NATOnak
2020. június 10. írta: prominent

Nolan filmjére fáj a foga a NATOnak

screenshot_2020-06-10_nato_expects_global_theaters_to_open_in_time_for_tenet.png

Kikerekedett szemekkel várják, mit hoz a nyár. A Tenetben bíznak a forgalmazók is. Részletek a tovább mögött!

Nagy reményekkel vág neki a nyárnak a NATO. Mármint nem a katonai egyesülés, hanem a mozitulajdonosok egyesülete (National Association of Theater Owners).

Ők abban reménykednek, hogy idén július közepén a világ mozijainak 90 százaléka megnyílik a nézők előtt, így pedig július 17-én bemutathatják a régóta várt Christopher Nolan filmet, amely a sejtelmes Tenet címet viseli.

Az egyébként ez egyetlen nyári film, amit nem töröltek a kínálatból, hiszen az F9, a Black Widow, a No Time to Die című új James Bond film, de még a Wonder Woman 1984 is csak később kerül a mozikba.

A körülmények még ugyan a Covid-19 miatt változhatnak, azonban akár a Warner, akár a filmforgalmazók illetve a mozitulajdonosok is optimisták a tekintetben, hogy július 17-én teljes gőzzel mehet a filmszínházakban az élet.

Még hogy ha a Tenet a rendes idejében is lesz bemutatva, a mozikat továbbra is sújtja a világjárvány okozta szigorú intézkedések következményei. Ennek fényében június 19-én „tesztfázisban” kinyitnak egyes mozik.

Szakemberek véleménye szerint ugyan a mozik már nem fognak ugyanúgy létezni, mint a járvány előtt, azonban továbbra is hatással lesznek a filmnézési szokásokra, még ha korlátozott is lesz az ülőhelyek száma a mozikban. Ezt a nézetet vallja egyébként Shawn Robbins, a Box Office Pro vezető elemzője is.

A Tenet film sikerén fog múlni a többi mozgókép jövője is, lényegében kikövezheti az utat olyan alkotásoknak, mint a Disney élőszereplős Mulan-ja, amit a tervek szerint július 24-én küldenének a mozikba, vagy a Warner Bros. égisze alatt megvalósított Wonder Woman 1984, amit augusztus 14-én terveznek bemutatni.

-br-

forrás: businessinsider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9715786550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása