Hatalmas gorillával parolázik a Breaking Bad sztárja
2020. július 13. írta: prominent

Hatalmas gorillával parolázik a Breaking Bad sztárja

screenshot_2020-07-13_the-one-and-only-ivan-e1594215336631_webp_webp_kep_800_450_keppont.png

Megjött az előzetes a The One and Only Ivan című egészestés Disney-filmhez. Trailer a tovább mögött!

A Walt Disney Studios nyilvánosságra hozta az első hivatalos előzetesét az élőszereplős+CGI kombinációjában megvalósított The One and Only Ivan című film, ami egy ezüsthátú gorilla festési tehetségét helyezi a középpontba. Eredetileg moziba küldték volna, ám kizárólag a Disney+ platformon kerül bemutatásra augusztus 21-én.

A film egy díjnyertes könyv adaptációja egy nagyon különleges gorilláról. A Disney-féle The One and Only Ivan egy felejthetetlen mese a barátság szépségéről, a vizualizáció erejéről és az otthonnak nevezett hely jelentőségéről. Ivan egy 180 kg-s ezüsthátú gorilla, aki Stellával, az elefánttal, valamint Bob kutyával és egyéb állattal közösen egy külvárosi bevásárlóközpontban él. Már csak halvány emlékei vannak a dzsungelről, mert fogságba esett. Ám amikor megérkezik Ruby, a kiselefánt, Ivan-ban valami mélyen megérinti. Ruby-t ugyanis elszakították az édesanyjától, ami arra készteti őt, hogy megkérdőjelezze az életét, és újra elmélázzon azon, honnan származik és milyen helyen akar élni.

A Thea Sharrock által rendezett filmhez olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Sam Rockwell, Angelina Jolie, Helen Mirren, Danny DeVito, illetve Brooklynn Prince,  Chaka Khan, Mike White valamint Ron Funches és Phillipa Soo. Mindemellett élőszereplők is lesznek a filmnek, mint Bryan Cranston, Ramon Rodriquez és Ariana Greenblatt.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5116002168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása