Bosszúálló pénzszállítónak áll Jason Statham
2019. október 08. írta: prominent

Bosszúálló pénzszállítónak áll Jason Statham

the-fate-of-the-furious-jason.jpg

Guy Ritchievel áll össze egy újabb film kedvéért. Sajátos megközelítése lesz a sztorinak, megérkeztek a részletek. Minden a tovább mögött!

 Ismét együtt ügyködik Jason Statham és Guy Ritchie, ezúttal a Miramax számára készítenek filmet. Tizenöt év után ismét együtt dolgoznak. Az egyelőre cím nélküli bosszú-központú akcióthriller immáron a negyedik közös vállalkozásuk lesz A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, és a Blöff, valamint a Revolver után.

 A történetről annyit tudni, hogy egy H nevű „kimért és titokzatos” fazonról szól, aki egy páncélozott pénzszállító jármű sofőrje és minden héten több százmillió dollárt hoz-visz Los Angelesben. Ennél többet nem tudni, de a készítők azt ígérik, hogy a Ritchie-s narratívával egy idővonalakon és különféle karaktereken keresztül mutatják be az izgalmas és agyeldobós élményfilmet.

 Sokat sejtető az is, hogy a Miramax megvásárolta A pénzszállító című francia film jogait remake-hez. Hogy teljesen újraforgatják vagy csak történeti szálakat emelnek át, nem tudni. Ahogyan a többi szereplőről, a forgatás megkezdéséről és a mozikba kerüléséről sincs még érdemi információ.

 -br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr515209432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása