Pszichedelikus hullámban az élet öröme
2019. december 27. írta: prominent

Pszichedelikus hullámban az élet öröme

image-asset.jpeg

Elvont, bódult és zakkant. Ezt lehet elmondani a The Wave filmről. Megjött az előzetes! Ez van a tovább mögött!

Szürreális sci-fi komédiát dob ki az Epic Pictures Group. A The Wave (Hullám) főszerepére Justin Long-ot, a Mac és az Apple reklámarcát nézték ki. Játszott a Die Hard 4.0-ban, illetve a Nem kellesz eléggé c. filmben. Ezúttal egy ügyvédet alakít, aki drog hatására lát másként. Eléggé elborult utazásra számíthat, legalábbis a kiadott előzetes szerint.

Frank (Long), egy rebellis biztosítási ügynök, megfogta az Isten lábát, amikor is a városban megy megünnepelni az eljövendő promócióját munkatársával, Jeffel. Ám az éjszaka enyhének nem nevezhető fordulatot vesz, bizarrabbnál bizarrabb helyzetekbe sodródik, amikor Frank hallucinogének hatására elvont dolgokat tapasztal. Éjszakai bárok, találkozók, és alternatív dimenziók váltják egymást. Miközben Frank a valóság és a képzelet között ugrabugrál, egycsapásra ott találja magát egy küldetésben, ahol egy lányt, önmagát és a tárcáját kell meglelnie.

A Carl W. Lucas (Field Guide to Evil) által írt és Gille Klabin (College Humor) rendezésében bemutatandó filmben láthatjuk még Donald Faison-t (Dokik), Tommy Flanagan-t (Wu Wei: Az öt elem küzdelme) és Katia Winter-t (Az Álmosvölgy legendája, Blood & Oil).

A The Wave filmet csak néhány mozi fogja játszani, streamingre január 17-én érkezik, hogy aztán február 11-én megjelenjen Blu-ray-en és DVD-n.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2915367936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása