Olyat látunk az új Jurassic Worldben, amit még sosem
2020. február 26. írta: prominent

Olyat látunk az új Jurassic Worldben, amit még sosem

jurassic-world-2-trailer-t-rex-volcano-bfi-imax-south-bank-london_0.jpg

Megkezdődött a forgatás, jöttek részletek. Megvan már a cím is. Új dínók, szereplők és érdekesen csavaros történet.

Forog a kamera a Colin Trevorrow által írt és rendezett Jurassic World harmadik epizódja kapcsán, amely a trilógia zárórész lesz.

A filmművészet legnagyobb franchise-ának forgatásának első napján maga a rendező felfedte, hogy a Steven Spielberg által életre keltett dinófilmsorozat alcíme Dominion, ami az értelmezés szerint:

„az ember kísérlete uralkodni a természet felett”.

Hogy ezúttal ki is lesz az uralkodó faj a bolygón, és végérvényesen visszatérnek-e a dinoszauruszok, vagy pedig ismét a teljes kihalás vár rájuk, az még kérdéses.

Ahogyan a történet egyetlen részletéről sincs információ. Nem tudni, hogy az előző részekből mit is emelnek át, ám azt bizonyosan tudni, hogy egy csomó rég nem látott szereplő is visszatér. A rendező korábban elhintette, hogy az új dinoszauruszos filmet inkább tekinti Jurassic Park 6-nak, mint Jurassic World 3-nak (meglehet, éppen a logó mutat erre). Száznapos forgatással számolnak, az előzetes infók szerint a kanadai Vancouverben illetve elméletileg Hawaii szigetén is.

 

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Daniella Pineda és Justice Smith mellé jön a Jurassic Parkból jól ismert és kedvelt Laura Dern, Sam Neill illetve Jeff Goldblum. Nyilván valami hatalmas összecsapásra kell számítani, ha a dinós nagyágyúkat kell elővenni segítségnek.

Emellett új résztvevőkkel is tarkítják a gárdát. Csatlakozott a stábhoz Emily Carmichael, aki új színt fog nyilván vinni a történetbe, hiszen korábban nem foglalkozott ezzel a dinós világgal.

Vélhetően valami gonosz szerepben tűnik fel Scott Haze (Venom), illetve még pletyka szinten felmerült, hogy a Jurassic Parkban Timet alakító Joseph Mazzello is csatlakozhat a gárdához, és maga Mazzello sejtelmeset „csicsergett”, hogy ismét vissza kellene térni a melóhoz.

 

A Jurassic World: Dominion (Véguralom?) c. filmet 2021. június 11-én mutatják be a mozik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1415491984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása