Lassan teljes lesz az új Mátrix szereplőgárdája
2019. december 11. írta: prominent

Lassan teljes lesz az új Mátrix szereplőgárdája

tobb.jpg

Szépen alakul a szereposztás, újabb érdekes nevek csatlakoztak a sci-fi újabb részéhez. Részletek a tovább mögött!

Rohamosan közeleg a Mátrix 4 forgatásának időpontja, a tervek szerint 2020 elején már megkezdődnek a munkálatok, és egy újabb név került fel a stáblistára. A hírek szerint Toby Onwumere (Sense8, Empire) is csatlakozik Lana Wachowski újabb agymenéséhez.

Rajta kívül Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, illetve Jonathan Groff, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, valamint Jada Pinkett Smith mint Niobe érkezik Warner Bros. által gyártott folytatáshoz. Wachowski pedig Aleksander Hemonnal és David Mitchell-lel írja a forgatókönyvet és ő ül a direktori székbe is.

A történetet illetően még semmit nem lehet tudni, és még a 2003-as Mátrix: Forradalmak záróképsorai sem adnak ez ügyben kapaszkodót.

A korábbi három film – Mátrix (1999), Mátrix: Újratöltve (2003) és a Mátrix: Forradalmak (2003) világszerte több mint 1,6 milliárd dollár bevételt hozott. Érdekességként az eddigi legutolsó részt a világ több országában egyidőben vetítették.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr315348312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása