Női Neo is lehet a Mátrix folytatásában
2019. október 16. írta: prominent

Női Neo is lehet a Mátrix folytatásában

jh.jpg

Ismét új infó jelent meg a Wachowski film kapcsán. Érdekes összefüggések is felmerülhetnek. Részletek a tovább mögött!

Ahogyan közeledik a Mátrix 4 forgatásának időpontja, ami 2020 elején esedékes, úgy érkeznek a hírek a szereplőkről. Korábban szó volt róla, hogy Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss mellé érkezik Yahya Abdul-Mateen II és Jada Pinkett Smith. Legújabban pedig arról hozott infót a Deadline, hogy egy Neo-szerű női főszereplőt keresnek, egy név is felmerült, mégpedig az Iron Fistben feltűnt Jessica Henwick-é.

Egyelőre hét lakat alatt őrzik, hogy mi lehet a Mátrix 4 története, a harmadik rész vége ugyanis nem feltétlenül kell, hogy relevanciát adjon. Annyi azonban bizonyos, hogy Wachowski a rendezés mellett Aleksander Hemon and David Mitchell írókkal közösen jegyzi a forgatókönyvet.

A három korábbi film - A Mátrix (1999), a Mátrix: Újratöltve (2003) illetve a Mátrix: Forradalmak (2003) - összesen több mint 1,6 milliárd dollárt hozott a mozik pénztáránál és megjelenésük évében mindegyik bekerült a top10 amerikai slágerlistára. Mindemellett a Mátrix: Forradalmak az első film, amit egyidőben és egy időpontban mutatták be szerte a világon.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3915227048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haloperidol 2019.10.17. 09:47:31

Modern filmkritikusok először azt nézik meg, hogy milyen nemű, fajú és szexuális irányultságú a főszereplő és a rendező. Ha valamelyik fehér ciszhetero férfi, az már nem kaphat pozitív kritikát.
Most nem tudom, hogy a Wachowskiék melegek-e, de javasolnám megfontolni a váltást, ha további sikereket akarnak elérni Hollywoodban.

midnightcoder2 2019.10.17. 09:58:42

A tuti nyerõ kombináció fõhõsnek a homokos néger nõ.

rgs 2019.10.17. 19:18:00

Nagyfülű cgi a sw-ból nincs még egy? matrix2-3-kuka után a negyedik is biztos jó lesz majd. erős pénzszagot szimatolnak hálivúdban.

Vipera01 2019.10.18. 16:41:48

@Haloperidol: Wachowskiék ugye transzneműek (mindketten nővé operáltatták magukat) tehát az LMBT rubrika kipipálva.

Amúgy írjátok, hogy a kisasszony az Iron Fist-ben szerepelt, de Trónok Harcás képet tesztek ki róla.
süti beállítások módosítása