Megemlegetjük ezt a horrorisztikus Jancsi és Juliskát
2020. január 03. írta: prominent

Megemlegetjük ezt a horrorisztikus Jancsi és Juliskát

jej.jpg

Olyat húztak az alkotók, hogy maguk is beparáztak. Ijesztgetősre álmodták meg a klasszikus mesét. Megjött az előzetes.

Kevesen tudják, de a Jancsi és Juliska című Grimm mese nem mindig volt aránylag tündérmeseszerű, hanem az eredeti történet biza eléggé borzolta a kedélyeket. Éppen az eredetire álltak rá az Orion Picturesnél, amikor is fejükbe vették, egészen másféle megközelítéssel nyúlnak az alapanyaghoz. Az angol eredetiben megfordították a címet is, Gretel and Hansen (azaz Juliska és Jancsi), ami szintén azt jelzi, kissé kifordított dolog lesz, ami megforgatja a gyomrot is.

Az Az-ban látott Sophia Lillis kapta a főszerepet Osgood Perkins, a Pszicho-s Anthony Perkins fia, filmjében, amit Rob Hayes írt. Lillis mellett láthatjuk Sammy Leakey-t (MotherFatherSon) mint Jancsit, Alice Krige-et (Silent Hill-A halott város) mint Holda-t, Jessica De Gouw-t (Az Íjász) mint az ifjú Holda-t, illetve Charles Babalola (Tarzan legendája) pedig Vadász lesz.

A filmet január 31-én tűzik műsorára az amerikai mozik, magyar premierről egyelőre nincs hír.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2615392036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása