Újra kísérteni fognak minket a szellemek
2019. december 09. írta: prominent

Újra kísérteni fognak minket a szellemek

ghbs.jpg

Harminc év után folytatódik a Ghostbusters. Megérkezett az első, parázós előzetes.

Három évtized után ismét szellemek befogására kell vállalkoznia az új nemzedéknek és Paul Ruddnak (Bosszúállók: Végjáték). Megérkezett a Ghostbusters: Afterlife (Szellemirtók: Utóélet) című film előzetese, amelyben feltűnik a Stranger Thingsben is látható Finn Wolfhard, aki mellett Mckenna Grace (Marvel Kapitány), Carrie Coon (A hátrahagyottak) is szerepel. Emellett visszatér Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts.

A folytatásban az első epizódban látható Manhattan Crossrip kerül előtérbe. Miután a család megérkezik egy régi farmra, felfedezik a kapcsolatot az eredeti Szellemirtókkal. Trevor és Phoebe rájönnek, ki volt a nagyapjuk és felmerül bennük, hogy a vér nem válik vízzé és ismét felveszik a harcot a szellemes veszedelemmel.

A Ghostbusters: Afterlife filmet az a Jason Reitman rendezi, akinek apja, a komáromi származású Ivan az első két epizódot készítette. A mozikba 2020 júliusában érkezik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8315345414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása