Van-e gyógyír a kidörzsölt vaginára?
2020. január 17. írta: prominent

Van-e gyógyír a kidörzsölt vaginára?

vlcsnap-2020-01-17-16h04m57s458.jpg

Szókimondó cseh-szlovák romkom akarja szórakoztatni a gyengébbik nemet is. Az „evitás” történet népszerű a nők körében. Van előzetes is!

A Príliš osobná známosť (Túl személyes ismeretség) az a típusú könyv, amelyben a nők arról diskurálnak, hogyan is kezeljék a szexet. A Szlovákiában népszerű Eva Urbaníková szerző (becenevén: Evita) a női lélek legjobb ismerője, kötetei rendre a bestseller listákon végeznek, nyelvezete megfelel a mai szlovák nő karakterének. Ilyen Rosemund Pilcher-szerűen ír.

Nem volt kérdés, hogy nem kevésbé lesz visszafogott a saját kötetéből saját maga és Marta Ferencová rendezésében megvalósuló romantikus komédia sem.

vlcsnap-2020-01-17-16h06m10s920.jpg

Van három főhősnőnk, közel a negyvenhez, akik ismerik vagy ismerni fogják egymást. Hogy barátság, pasi illetve kicsi, ötéves kislány kapcsolja őket össze, az nyilvánvaló. Szimona a válás után próbál új életet kezdeni, főleg, miután fia úgy dönt, ő inkább az apjával élne. Találkozik egy szexi képzőművésszel, aki szoknyavadász, de kiderül, vannak érzései. Még annak ellenére is, hogy dohányzik és szex közben a hamut az arcába szórja, illetve a vagináját teljesen kidörzsöli. Natália pedig a tengernél megismer egy elveszettnek tűnő kislányt, s aztán másnap az irodájába toppan a kislány édesapja, aki megözvegyült és amint látja, mennyire kijön a lánya a nővel, szerelembe esik.

Éva pedig a nyugdíjaskorban döbben rá, hogy még mindig áhítozik a szerelem után és nemcsak az unokával jó foglalkoznia.

hrebickova_a_vilhelmova.jpg

Adva van hát minden, ami a nőket foglalkoztatja, még a biciklin való szex, vagy éppen, mit csináljanak, ha teljesen ki van dörzsölve a vagina. Nem lelőve a poént, de párlófűfőzetbe ül, de hogy használ-e, az majd a filmből kiderül.

A női főszerepeket Petra Hřebíčková, Tatiana Dyková és Eliška Balzerová alakítja, míg a férfiak szerepében Branislav Trifunović, Predrag Manojlović valamint Janko Popović Volarić, illetve Ľuboš Kostelný és Marián Mitaš.

A Príliš osobná známosť (Túl személyes ismeretség) január közepétől látható a szlovák mozikban.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr915414162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása