Lerombolják a fél várost az új Mátrix forgatásakor - videó
2020. február 28. írta: prominent

Lerombolják a fél várost az új Mátrix forgatásakor - videó

the-matrix-4-production-damages.jpg

Nem kímélnek semmit, brutálisan látványosnak ígérkezik a negyedik film. Legalábbis ezt mutatják a képkockák.

Javában zajlik a Mátrix film negyedik részének forgatása San Francisco-ban. Egy csomó kép és videó érkezett a forgatásról, amiből már most arra lehet következtetni, hogy jóval látványosabb és izgalmasabb lesz, mint a Forradalmak volt.

A gépek által irányított világ új fejezetének történetéről még semmi részletet nem tudni. Hét lakat alatt őrzi Lana Wachowski, aki az új epizód forgatókönyvéért és rendezéséért felel. Annyi azonban kiszivárgott, hogy nem feltétlenül lesz ez a Forradalmak folytatása.

A korábban a Sense 8 elnevezésű Netflixes sorozatban feltűnt Max Riemelt is csatlakozik a stábhoz. Eddig párádés a szereposztás: Toby Onwumere, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff, valamint Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss. Niobe szerepében pedig Jada Pinkett Smith láthatjuk majd.

Az eddigi három film – Mátrix (1999), Mátrix: Újratöltve (2003) és Mátrix: Forradalmak (2003) összesen több mint 1,6 milliárd dollárt hozott, és a Mátrix: Forradalmak volt az első film az eddigi trilógiában, amit egyidőben mutattak be a világ minden nagyobb országában.

 

 

 

 

 

 -br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5915496348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása