Aquaman szereplő is lesz a negyedik Mátrixban
2019. október 09. írta: prominent

Aquaman szereplő is lesz a negyedik Mátrixban

aquaman-_yahya_abdul-mateen_ii-black_manta-publicity_still-h_2018.jpg

Újra támadnak a gépek, és ezúttal parádésnak ígérkezik a szereposztás. Részletek a tovább mögött!

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy minden részlet a helyére kerüljön. Lana Wachowski bejelentette korábban, hogy készül a Mátrix 4, és David Mitchellel illetve Aleksander Hemonnal írja a forgatókönyvet. A tervek szerint 2020 elején kezdődne a forgatás - tehát már nincs sok idő - és hát ahogy közeledünk ehhez, úgy jönnek elő a szereplőkkel kapcsolatos infók is.

Az egyik szerint, amit a Variety filmes szaklap szellőztette meg, hogy a Mátrix 4 főszereplője lesz Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Mi, Watchmen: Az őrzők). A történetről még nem derült ki semmi, és nem szabad készpénznek venni a Mátrix 3 végéből kifolyólag elképzelhetőt, ugyanis akár más irányban is elindulhatnak.

A három korábbi film - A Mátrix (1999), a Mátrix: Újratöltve (2003) illetve a Mátrix: Forradalmak (2003) - összesen több mint 1,6 milliárd dollárt hozott a mozik pénztáránál és megjelenésük évében mindegyik bekerült a top10 amerikai slágerlistára. Mindemellett a Mátrix: Forradalmak az első film, amit egyidőben és egy időpontban mutatták be szerte a világon.

 

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9915213666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2019.10.11. 12:29:41

Nem tudom... vannak filmek, amiket inkább nem kéne folytatni.
A Mátrixot sem tudom, hogy hogyan folytatnák... főleg hogy Neo és Trinity is meghaltak a harmadik rész végén.
süti beállítások módosítása