Christian Bale felemeli Thor kalapácsát?
2020. január 07. írta: prominent

Christian Bale felemeli Thor kalapácsát?

chb.jpeg

A Marvellel tárgyal, hogy az új filmben szerepeljen. Jöttek részletek a Love and Thunder c. folytatásról. Minden a tovább mögött!

Hét év után visszatérhet a szuperhősök világába Christian Bale, aki a The Hollywood Reporter filmes szaklap szerint éppen a Marvel Studioval tárgyal, hogy csatlakozzon a Thor: Love and Thunder szereplőgárdájához.

Azt egyelőre nem tudni, Bale melyik karakter bőrébe bújna. A Waititi által rendezett új Thor film a Ragnarök folytatása lesz – sorrendben immár a negyedik, amiben Jane szerepében Natalie Portman lesz újfent, Chris Hemsworth és Tessa Thompson pedig Thor illetve Valkűr. A Thor női történetfolyama Jason Aaron The Mighty Thor sztoriján alapszik.

Legutóbb tavaly a Bosszúállók: Végjáték című filmben volt látható Thor és Valkűr, a villámok Istene mint Asgard királya csatlakozik a Galaxis őrzői következő missziójához.

A Thor: Love and Thunder a tervek szerint 2021. november 5-én érkezik a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3315397298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása