Ide aztán még senki se merészkedett
2016. május 21. írta: prominent

Ide aztán még senki se merészkedett

star-terk-beyond-scotty-jaylah.jpg

A Csillagflotta beveszi az űrt és szembenéz a halálfélelemmel! Megérkezett a Star Trek: Mindenen túl előzetese. Részletek a tovább mögött!

"Logikátlan a halálfélelem." Mondja Spock és beleveti magát az űrvilág sűrűjébe. De itt van Uhuru is, aki valamilyen különleges színfolt az egész univerzumban. Szó szerint. Látványos, akciódús filmet ígérnek J.J. Abrams fényvilágával és a Halálos iramban rendezőjétől, Justin Lin-től pedig jogosan várjuk az elképesztő mennyiségű izgalmat.

Az rebootolt változatban most is Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana és Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin valamint John Cho játszik, de új szerepekben érkezik Idris Elba, Sofia Boutella illetve Joe Taslim.

A Star Trek: Mindenen túl c. film augusztus 11-től lesz látható a hazai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478736074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása