Régi ismerős tér vissza a Jurassic Worldben
2015. április 30. írta: prominent

Régi ismerős tér vissza a Jurassic Worldben

trex.jpg

Újabb izgalmas részlet derült ki a dinós filmről. Valószínűsíthető, hogy nagyot nézünk a moziban!

Láttuk már dinós témával csajozóst, meg vérszomjas vadállatokkal játszó képes beszámolót, ahogyan posztereket is, meg persze elérhető már a trailer is, a fődinóról van teljes kép.

Maga a rendező, Colin Trevorrow csepegtet érdekes részleteket. Első az volt, hogy a Jurassic World film lényegében az első, Jurassic Park című film folytatása. és a második illetve a harmadik epizód, egyfajta mellékszálak, amik nem is az adott szigeten játszódnak.

Ezen gondolatmeneten haladva most kiderült, hogy a Jurassic World filmben feltűnik az első részben már jól ismert T-Rex, aki "kicsit idősebb és kissé dühös".

Colin Trevorrow rendező a Los Angeles Timesnak adott interjújában elmondta, hogy az 1993-ben a Steven Spielberg által rendezett első Jurassic Park filmben feltűnt T-Rex az új filmben is előbukkan.

"Az ebben a filmben feltűnő T-Rex ugyanaz, mint ami a Jurassic Park filmben is szerepelt. Huszonkét évig volt a szigeten. Még mindig él. Kicsit idősebb, és kissé dühös." - fogalmazott a rendező.

Egy másik interjúban pedig hozzátette, hogy a dinoszaurusz kinézete kissé megváltozott, mint amit a nézők megszoktak.

"Az eredeti kinézetből indultunk ki, de közben változtak a technikai feltételek. Kicsit átdolgoztuk, ami abból is fakad, hogy öregebb lett. Pár sebhellyel gazdagodott és feszesebbé tettük a bőrét. Szóval olyan érzés lesz, mintha az idősebb Burt Lancastert látnánk. És ez a film lesz az ő 'Nincs bocsánat'-ja." fogalmazott viccesen Trevorrow.

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

A Jurassic World filmben látható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Omar Sy, BD Wong, Jake Johnson, Irrfan Khan, és Idris Elba.

A tervezett amerikai bemutató 2015. június 12-re várható, míg idehaza már előző nap, június 11-én láthatjuk a mozikban.

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr827415674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jegkoko 2015.05.01. 03:33:29

Azért arra kiváncsi leszek, hogyan kivitelezik a park ujraépítését.Ugyanis a második részben a másik sziget totálisan le volt pusztulva és a dínók szabadon flangáltak mindenfele. Eléggé nehezen tudom elképzelni hogy 20 év után fel lehetne ujítani egy olyan elhagytatott parkot.

LacUS 2015.05.01. 15:10:46

@Jegkoko: A második rész másik szigeten játszódott ;)

Jegkoko 2015.05.01. 15:16:01

Igen tudom, de az is teljesen lepusztult, pedig ott nem volt annyi épület mint a fő szigeten
süti beállítások módosítása