Idris Elba keresi a Setét tornyot
2016. május 17. írta: prominent

Idris Elba keresi a Setét tornyot

luther-idris-elba-slice-600x200.jpg

Első képek a Setét torony c. spagettiwestern forgatásáról. Baromira jól mutat a sztár vadnyugati fickóként. Úgy is szexi!

Javában forog Stephen King nagysikerű regényének, a Setét torony spagettiwesternjének a forgatása, ahol néhány lesifotós elkapta Idris Elbát sétálva a fegyverével. Igazán mutatós.

A Harcos alcímű film főhőse Roland Deschain (Idris Elba), aki macska-egér játékot vív a Feketébe Öltözött Emberrel (Matthew McConaughey). Roland - ahogy a King könyvében is szerepel: "Mintha tündérmeséből vagy mítoszból lépett volna elő, fajtájának utolsó példánya egy olyan világban, amelynek könyvében az utolsó oldalt írják." Akinek semmi más vágya nincs, mint végre valahára megtalálni a Setét tornyot, és arra számít, hogy ott megleli kérdéseire a választ illetve kiderül a feketébe öltözött ember valódi kiléte.

 

További szerepekben láthatjuk Abbey Lee (Mad Max: A harag útja), aki Tirana lesz, aztán Jackie Earle Haley (Watchmen - Az őrzők) lesz Sayre a vámpírok vezetője illetve Fran Kranz alakítja a Feketébe Öltözött Ember hűséges társát, és velük tart Katheryn Winnick (Vikingek).

A Setét torony című filmet 2017. február 17-én mutatják be a mozik.

-br-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr998723832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása