Élőszereplős Archer mozifilm jöhet
2016. október 04. írta: prominent

Élőszereplős Archer mozifilm jöhet

jon-hamm-and-archer.jpg

A Mad Men - Reklámőrültek sztárja, Jon Hamm lenne a főszereplő. Tudunk részleteket, megosztjuk. Katt tovább!

Az erőszakos, drogoktól és szextől fűtött animációs kémparódiának hihetetlenül nagy a rajongótábora. Nem véletlen, hogy tíz évadot terveznek belőle. De az FX csatornán látható felnőtteknek szóló humorban gazdag sorozat atyja, Adam Reed úgy fogalmazott, célja, hogy a tizedik évaddal befejezze a sorozatot.

Hozzátette, hogy az utolsó három évad csupán nyolc részes lesz és teljesen különbözni fog az eddigiektől. Mindezt egy podcastban bővebben is kifejtette.

Ami pedig a mozifilmet illeti, már nem először merült fel annak lehetősége, hogy az Archer sorozatból élőszereplős mozifilm készülne és ráadásul az akár kétévente jelentkeznének filmmel, mint a James Bond esetében is.

És hogy ki játszhatná a főszerepet? Nos, még a nyáron Matt Thompson producer úgy nyilatkozott, még egyeztetnie kell Adam Reeddel, de természetesen senki nem zárkózik el ettől, ugyanakkor azt is elmondta, hogy mindenképpen megvárják a széria végét. Az élőszereplős mozifilm főszerepét pedig a Mad Men - Reklámőrültek sztárja, Jon Hamm alakítaná.

-br-

forrás: murmurradio, thedailybeast

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4911767197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Graves 2016.10.06. 12:53:00

A babapátyolgatós epizódok már iszonyat erőltetettek. Nem csoda, hogy a sorozat atyja sem tervez többet, mint néhány vékony bürkét még lenyúzni róla, oszt annyi. Jónak indult, de kipukkadt.
süti beállítások módosítása