Pszichopata asszony lesz Lady Gaga Ridley Scott Gucci-filmjében
2019. november 02. írta: prominent

Pszichopata asszony lesz Lady Gaga Ridley Scott Gucci-filmjében

20181127_130102.jpg

Ikonikus szereplőkkel készül a divattervező életéről szóló mozgókép. Jöttek részletek! Ezek vannak a tovább mögött!

A híres Fekete Özvegy szerepében lesz látható Lady Gaga a Gucci divatguru életéről szóló filmben, amit Ridley Scott rendez.

A forgatókönyvet Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című regénye alapján Roberto Bentivegna írja és az ikonikus divatház születésétől a fénykoráig felölelő történet megmutatja az árnyoldalt is.

Maurizio Gucci, akinek két lánya született Patrizia Reggianitől, elhagyta asszonyát egy másik nőjért illetve a cég részvényeit 1993-ban eladta, s ezzel kivívta a jogot, hogy az exfeleség aki addig pompában élt, meggyűlölje. Soha nem bizonyosodott be teljesen, hogy Patrizia ötlete lett volna Maurizio megölése, tény azonban, hogy 1995-ben a férfi irodaházának lépcsőjén lelőtték. Patrizia, akinek agydaganata volt és megműtötték, bűnösnek találták volt férje meggyilkolása miatt. A média találóan Fekete özvegynek titulálta. Ugyan huszonkilenc évre akarták lecsukni, de jó magaviselete miatt 18 év után, 2016-ban szabadon távozott.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr6815283204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása