Csodálatos 3D-s animációs film a magyarok történetéről - előzetes
2015. április 25. írta: prominent

Csodálatos 3D-s animációs film a magyarok történetéről - előzetes

magyar_7.jpg

Magyarok ezeréves történetéről készített pazar látványú animációs filmet a Greenzero Kft. Megérkezett az előzetes, a teljes film május 1-től látható az egri várban.

magyar_4.jpg

Lenyűgöző látványvilágú, megkapó és valóban átfogó 3D-s animációs film készült a magyarokról. A tizenöt perces kisfilm Hunor és Magor érkezésétől öleli fel a magyar történelmet, mint István megkeresztelése, a tatárjárás, a nándorfehérvári diadal, Mátyás királlyá koronázása, a reformkor, a múlt század eleji Budapest, de a két világháború is.

magyar_5.jpg

"Azoknak ajánljuk ezt a videót, akiknek a magyarságuk más emberek, kultúrák, népek elfogadását és tiszteletét is jelenti." - fogalmaztak a Greenzero Kft-ben ügyködő alkotók.

magyar_8.jpg

A filmet az egri várban 2015. május 1-jén mutatják be, ahol 4K-3D felbontásban elevenedik meg a magyar történelem.

magyar_12.jpg

A klip a Magyar Történelem című 3D-animációs film előzetese, mely a 3DPast.com Kft megbízásából készült a Grennzero studióban. Rendezte Magyar Ádám és Magyar Dániel.

magyar_13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr757398940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása