Marslakó lett Matt Damon
2015. május 26. írta: prominent

Marslakó lett Matt Damon

mars02.jpg

Egy csomó kép érkezett a Ridley Scott The Martian című filmjéhez. Újszerű űrhacukák rulez!

Sok fotó látott napvilágot a Ridley Scott rendezte "The Martian című filmhez, amiben  Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Michael Pena, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Mackenzie Davis, Sean Bean, és Donald Glover játszik.

A történet: Hat nappal ezelőtt Mark Watney asztronauta az első ember lett, aki a Mars felszínén jár. Most azonban teljesen biztos benne, hogy ő lesz az első, aki ott is hal meg. Miután egy homokvihar, ami kis híján megölte és a legénysége szedte a sátorfáját, azt gondolva, hogy ő már meghalt, Mark egyszerre egy idegen bolygón találja magát teljesen egyedül. Semmivel se tud jelezni a Földnek, hogy ép és egészséges. És még ha tudna, se érkezne időben a segítség.

Nem akarja megvárni, amíg éhen hal, vagy egyéb módon leheli ki a lelkét. Mark nem akarja feladni. Minden leleményességére szüksége lesz, hogy a zord és időjárásilag kiszámíthatatlan bolygón nemhogy túlélne, de megtalálja a hazavezető utat. Vajon sikerül neki legyőzni a Mars kegyetlen erejét, vagy örökre ott marad a vörös bolygó felszínén, végleg elfeledve és eltemetve.

mars01.jpg

mars03.jpg

mars04.jpg

mars05.jpg

mars06.jpg

mars07.jpg

mars08.jpg

Forrás: EW, People

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr937492206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne küldj levelet 2015.05.26. 21:44:28

Végre egy jó sci-fi, nem az a sok szar ami mostanában megy.

bmakszim 2015.05.27. 02:28:03

A könyvet imádtam. Mérnököknek és McGuyver rajongóknak érdemes elolvasni!

Hefe 2015.05.27. 06:17:57

Gratulalok hogy a Martian szot nem marsi-nak forditottatok mint a cinematrixosok. Oda irtam is egy kommentet, de a suttyo six mar regen kitiltott, igy a mai napig sem tudjak hogy a Martian-t magyarul marslakonak forditjak.
süti beállítások módosítása