Könyörtelen végrehajtó lett a Pókember sztárja
2015. június 04. írta: prominent

Könyörtelen végrehajtó lett a Pókember sztárja

99homess.jpg

Munkanélküli kőműves mocskos és tisztességtelen módszerekkel dobja ki a fizetésképtelen embereket az utcára Andrew Garfield. Itt a 99 Homes előzetese.

A világon mindenütt tudják, hogy egyszeri munkával nem lehet sokra vinni. Tudja ezt jól Dennis Nash (Andrew Garfield) is, aki a Floridában lévő napfényes Orlandóban kőművesként dolgozik, és adósságokba úszva durva és könyörtelen módon egy karizmatikus, fegyverimádó, ingatlanügynök, Rick Carver (Michael Shannon) úgy kipenderíti otthonából, hogy még pislogni se tud. Megalázva és hajléktalanként, anyjával (Laura Dern) és kilencéves fiával (Noah Lomax) egy lepusztult és veszélyes motelbe költözik. Mindene odaveszett. Míg egy nap nem érkezik egy kecsegtető ajánlat, magától az ördögtől - elkezd dolgozni Carvernek és kétségbeesetten próbálja visszaszerezni otthonát.

99homes.png

Carver elbűvöli Nash-t és beleviszi a buliba, hogy lopjanak a bankoktól és a vezetőségtől, és megtanítja Nasnak, hogyan lesznek a gazdagok még gazdagabbak. Kettős életet élve, Nash nem fedi fel új főnökének kilétét és munkáját a családja előtt. Gyorsan tanul, valódi pénzt kezd el keresni, és ahogy gyarapodik, a vágyai is egyre nőnek. Csakhogy mindennek ára van. Carver parancsára Nashnak ki kell költöztetni a rendes családokat - éppen úgy, ahogyan az vele is megtörtént. Nasht lelkiismerete nem hagyja nyugodni... ám fiának otthonra van szüksége. Egy drámai hatalmas csúcspont akkor következik be, amikor Nash egy olyan alkut köt, hogy ezer kilakoltatott ház után megkapja a saját otthonát. Csakhogy Nashnak döntenie kell, hogy szétzúzza-e egy rendes ember életét ahhoz, hogy visszanyerje hajlékát, vagy pedig kockáztatja azt, hogy szembekerül a kegyetlen Carverrel és megváltja magát.

 

A Ramin Bahrani által írt és rendezett 99 Homes filmet szeptember 25-től játsszák a mozik.

Forrás: comingsoon.net

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr457517212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása