Maugli jobb mint a Vasember
2015. szeptember 16. írta: prominent

Maugli jobb mint a Vasember

dzsungel_konyve.jpg

Látványos és akciódús A Dzsungel Könyve új adaptációjának előzetese. Minden eddiginél ütősebb és ígéretesebb ez az élőszereplős változat.

Trailer a tovább mögött!

dzsungel_konyve2.jpg

Korábban sosem látott látványvilággal kápráztat el minket a Disney legújabb produkciója, amely a méltán híres klasszikus sztorit Rudyard Kipling tollából gondolták újra. És milyen jól tették. Ha az előzetesből indulunk ki. És miért ne abból indulnánk ki, akkor a legutóbb 1967-ben Wolfgang Reitherman által rendezett film újraforgatása és újragondolása olyan utazásra invitál, amire ritkán van példa.

Míg csupán egy húsvér emberi szereplő van, de sokkal inkább izgalmasak a hangok, amiken Sír Kán, Ká a kígyó, vagy éppen Bagira szólal meg. Az angol változatban Bill Murray, Scarlett Johansson és Idris Elba hangját hallhatjuk. De felcsendül Ben Kingsley és Christopher Walken hangja is. Maugli alakját Neel Sethi játssza.

A film bemutatója 2016 áprilisában várható.

 

Forrás: Disney

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr107792852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása