Kockahasú szultán uralkodik Indiában
2016. április 17. írta: prominent

Kockahasú szultán uralkodik Indiában

sultan.jpg

Ázsiában kisportolt szultánnal csábítják a nőket a mozikba. Megérkezett a Sultan ígéretes előzetese, ami a tovább mögött található!

Kevés szó esik Ázsia legnagyobb filmes telepéről kikerült filmekről, holott azon a kontinensen jóval nagyobb tömeget mozgat meg, amit a Bollywood kitermel, mint amerikai társai. Így hát, egy egészen friss és európai szemnek is látványos filmet választottunk, jöhetne Magyarországra is, tekintve a szultános imádatunkra.

sultanposter.jpg

Itt van hát a Sultan című, egészen látványos és érdekes trailere, ami egy akhadaban edzett harcos viszontagságait meséli el. Kockhassal, gyilkos tekintettel és sármos főhőssel. Salman Khan egy Sultan nevű harcost alakít, aki egy régi ellenfele leküzdésével próbál érvényesülni, mivel magánéleti és szakmai gondjai vannak.

"A birkózás nem sport. Hanem harc mindazzal, ami bennünk lakozik." - Sultan.

Az Ali Abbas Zafar által rendezett filmben további szerepekben Anushka Sharma, Randeep Hooda, illetve Amit Sadh játszik. A filmet július 6-től játszák az ázsiai mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr468634918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása