Első képek A hét mesterlövész filmből
2016. április 19. írta: prominent

Első képek A hét mesterlövész filmből

mester04.jpg

Vadnyugati stílusban nyomja Chris Pratt és Denzel Washington. Újraforgatták a híres westernfilmet, a képek árulkodóak.

mester02.jpg

Megérthetőek azok, akiket kiver a salétrom már csak attól a gondolattól, hogy szinte reneszánszát éli a régi klasszikusok újragondolása-felfolgozása. Még mindig jobb az eredetihez hű film készítése, mint valamilyen kefelenyomat.

Kétségkívül az első kategóriába tartozik a Sony Pictures és az MGM gondozásában megjelenő A hét mesterlövész film, amely egyébként Denzel Washington és a rendező, Antoine Fuqua harmadik közreműködésében valósult meg. Együtt dolgoztak a Kiképzés valamint A védelmező című akciófilmekben. Most tehát nyugati vidékre mentek, de akció itt is bőven lesz. Úgy forgatják majd a hatlövetűt, hogy öröm nézni. Legalábbis a képek tanúsága szerint.

mester01.jpg

A történet az eredetire hajaz, tehát Rose Creek városában egy undok és erőszakos Bartholomew Bogue (Peter Skarsgaard) uralja, aki ellen felkel hét törvényen kívüli mesterlövész, vadász és szerencsejátékos. Név szerint Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnicht Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Red Harvest (Martin Sensmeier). Míg felkészülnek egy hihetetlenül erőszakos mészárlásra a városban, e hét zsoldos ott találja magát az események középpontjában és egy olyan küldetésben, ami már nem csak a pénzről szól.
mester03.jpg
A forgatókönyvet A törvény nevében írója, Nic Pizzolatto és A Védelmező szerzője, Richard Wenk jegyzi.
További szerepekben Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter és Vinnie Jones is látható lesz.
Az 1960-ban készült, John Sturges által rendezett filmet egy japán rendező, Akira Kurosawa 1954-es, A hét szamuráj című klasszikusa ihlette. Abban Yul Brynner, Steve MxQueen, Charles Bronson, James Coburn és Robert Vaughn játszott.
A hét mesterlövész remakeje szeptember 23-tól lesz látható a mozikban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr608645274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mojoking77 2016.04.19. 23:16:56

Zsenialis.
Vegre egy eredeti otlet.
Ja, nem, bocs. Feldolgozas.
Jobban mondva egy feldolgozas feldolgozasa.
Alig varom. Az idiotak egy reszenek meg fel sem fog tunni, es jonnek majd az okos kommentek az IMDB-re, hogy jobb mint az eredeti.

Mad Mind 2016.04.20. 10:58:13

Már az "eredeti" is gyengébb volt, mint a japán eredeti.

Terézágyú 2016.04.20. 16:42:41

Állj. Van benne fekete - pipa. Van benne indán - pipa. És nő???????? Nincs a hét között egy nő?????

Fluffer 2016.04.25. 08:57:06

"Akira Kurosawa 1954-es, A hét szamuráj című klasszikusa ihlette. Abban Yul Brynner, Steve MxQueen, Charles Bronson, James Coburn és Robert Vaughn játszott. "

Hát én úgy emlékszem, hogy a hét szamurájban kurvára nem játszott Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson...

Ugye te is érzed, hogy rossz a szórend?

:-D
süti beállítások módosítása