Megjött a Hét mesterlövész előzetese
2016. április 20. írta: prominent

Megjött a Hét mesterlövész előzetese

mester02.jpg

Újra szexi lett a vadnyugat és ez látszik is a főszereplők által. Két trailer is érkezett a filmhez. Lessétek! Videók a tovább mögött!

Nem biztos, hogy korai volt a kárörvendés, hogy egy újabb western-feldolgozást fognak elkúrni. Elég csak rápillantani a frissen és ropogósan és pattogósan érkezett két trailerre, ami a Hét mesterlövész filmhez készült.

Jó, nyilván nem múlja felül az eredeti, azaz a Kurosawa rendezte Hét szamuráj című filmet, de ne legyünk ennyire rosszmájúak. Csekkold a trailereket és ha más nem, a hangulat, a képi világ és a zene nosztalgiába sodorhat. Egyebek mellett!

Korábban már érkezett négy fotó a filmből, valamint némi történetleírást is találtok. Részletekért katt IDE.

1.trailer

2.trailer

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr548647414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalocsai Tamás 2016.04.21. 08:55:46

Olyan kár mindig a Kuroszava féle 7 szamurájra hivatkozni, amit 100 emberből jó ha 1 látott... Ez a film sokkal közelebbi rokonságban van az 1960-as azonos című filmmel - amiről elég méltatlanul megfeledkezik mindenki, holott meglehetősen jó feldolgozás. Persze értem, hogy manapság (újra) divat a japánkodás... Nem-japán filmnézőknek ezt a témát úgysem Kuroszava filmje érteti meg - nagyon eltérő a kulturális, erkölcsi világnézetünk. Evolúciós példával élve az világos, hogy a távoli ősünk egy kétéltű, hal vagy akár egysejtű volt, de azért úgy általában "ősként" valami emberszabásúra szoktunk elsőként gondolni, nem? Kuroszava filmjéből itt már mondhatni csak az alapgondolat maradt meg - elég lett volna neki egy széljegyzet... Ennyi erővel minden játék őse a sakk, minden könyv őse a Biblia stb. (Nyilván egyszerűsítek és túlzok, de engem speciel bánt az 1960-as verzió ilyen nyílt mellőzése.)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.21. 09:58:58

Árulja már el valaki, hogy mi a fadzt keres néger és kínai a hét mesterlövész között!
Vagy ez nem ugyanaz a történet, mint a ''60-as film?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.21. 09:59:34

Fadzt=faszt csak ez az idióta android billentyűzet...

Kalocsai Tamás 2016.04.21. 10:18:31

@Hóhér az utolsó barátod: Azért van, hogy ne reklamáljanak meg bojkottálják az Oscar-gálát a fekete... pardon nem-fehér színészek. Ezen azért túl lehet lépni, elvégre ezek akárhogy is nézzük "szórakoztató" filmek, nem dokumentum-filmek. Tény, hogy a történelmi tények fényében mulatságos. :)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.21. 10:38:37

@Kalocsai Tamás: számomra nem mulatságos. Kifejezetten undorító dolognak tartom. Ahogy pl a Galaxis útikalauz "nemfehér" Fird Prefectjét is.
És nem elég, hogy az amcsik ilyen degenerált faszkalapok, már Európában is felbukkant ugyanez a pc idiotizmus. (Lásd a Harry Potter színpadi "folytatásában" az az ocsmány, fekete kanca Hermione szerepében... :((( )
Esetleg még a Tamás bátya kunyhóját fehér főszereplővel...

Kalocsai Tamás 2016.04.21. 10:42:26

@Hóhér az utolsó barátod: Nézd, tulajdonképpen igazad van... Az a baj ezzel, hogy manapság már mindenen meg lehet sértődni (most nem a te "sértődöttségedre" gondolok), hanem arra, hogy ha nincs fekete a filmben, akkor az a baj, ha van, de gonosz, akkor az a baj, ha van és jó, akkor a szimpátia fényében rögtön a 200 évvel ezelőtti rabszolgaságról kezd beszélni és akkor az a baj... stb. Végtelen sokáig folytatható a sor. A Tamás bátya kunyhója ötlet tetszik :D Ezt kéne bedobni Hollywood-nak :D Mi lenne ott! XD

kulcsar2011 2016.04.21. 10:51:03

@Hóhér az utolsó barátod: voltak akkor is kínai bevándorlók, és egy-két felszabadított néger is

Dr. Fred Edison 2016.04.21. 10:51:35

Én múltkor néztem meg a 7 szamurájt, és nekem messze nem jött be annyira amennyire hype-olva van. Filmtörténetileg lehet hogy jelentős, de mai szemmel nézve elég kesze-kusza.
Viszont az amerikai változatot bármikor meg tudom nézni, szerintem minden idők egyik legjobb filmje(különválasztva a pop, és a művészibb filmeket, mert ezeket nincs sok értelme összehasonlítani).

Dr. Fred Edison 2016.04.21. 10:55:22

@Hóhér az utolsó barátod: És a keresztény europid Jézus ábrázolásokról akkor ne is ejtsünk szót! Nagyon régóta beteg ez a világ, de legalábbis a judeo-keresztény kultúrkörből származó fele.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.21. 11:41:43

@kulcsar2011: jó, de ha "remake", azonos címmel, akkor ugyan, ragaszkodjanak már az eredetihez! Ne úgy, mint a dzsordzsklúni-féle Solaris című borzalom, aminek a címén kívül kb. semmi köze Lem regényéhez és az abból készült filmhez... :(

@Dr. Fred Edison: azt szívesen megnézném egyszer, mert csak pici gyerekként ültem végig, de egy kurva szót nem értettem belőle. Van egy olyanom, hogy nincs túlhype-olva, csak más szemmel kell nézni, mint akár a Hét mesterlövész eredetijét, akár egy mostani akciófilmet.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.21. 11:43:24

@Kalocsai Tamás: és ebben az a szörnyű, hogy világéletemben antirasszista voltam, de ezekkel az idióta húzásokkal még belőlem is kihozzák a rasszistát.

Kalocsai Tamás 2016.04.22. 16:14:28

@Hóhér az utolsó barátod: Azért ellenpéldaként ott van a Shawshank Redemption-ben Morgan Freeman, aki színészileg teljesen korrekt Red-et játszik - és valójában a történetbe is beleillik -, csak itt meg az író sovinizmusa miatt nemigen volt fekete szereplő a sztoriban.
süti beállítások módosítása